SIDSTE CHANCE   1 Lejlighed tilbage - Åbent hus hver søndag fra 11:00 til 12:00

TILMELD
Indflytningsklar oktober 2020

2 værelses lejlighed med altan

Lejlighederne i Hildis Have er ideelle til individuel og personlig indretning. De gode og gedigne materialer overalt skaber en stilren, nordisk stemning. Boligerne er nemme og attraktive at møblere, så de matcher enhver personlig stil uanset, hvor i livet man er.

Inden for i lejlighederne er der fokus på rummelighed og velproportionerede rum. Lyse egetræsgulve med gulvvarme er med til at understrege den nordiske stemning og skabe praktisk rummelighed, og de hvide Velfac vinduer og dørpartier inviterer lyset og landskabet udenfor med helt ind i rummene.

I Hildis Have er det INVITAs køkkenserie Athena, der pryder lejlighedens centrale rum med hvidmalede låger på over- og underskabe, som sørger for plads til al servicen. Køkkenet er desuden udstyret med blandingsbatteri fra Hans Grohe, og alle hårde hvidevarer er af den nyeste teknologi fra Siemens – elegante og funktionelle.

På badeværelserne er der smukke, grå fliser med behagelig gulvvarme under, hvide badeværelsesmøbler fra INVITA og praktisk væghængt toilet. Den hvide bordplade med integreret vask og de lækre Grohe armaturer i krom er alt sammen med til at give boligernes velværerum et funktionelt og delikat udtryk.

Boligernes skønne private altaner og terrasser tilfører lejlighederne et ekstra uderum til sommerluksus og vinterhygge – en attraktiv gevinst i en lejlighed midt i byen. Altanerne har trædæk og galvaniserede stålværn, og er placeret forskudt i bebyggelsen for at udnytte solens stråler mest muligt.

Få et kig indenfor i vores prøvebolig

Se plantegning
Se plantegning

69m

2

AREAL

BOLIGAREAL

2

værelser

2.

etage

1

bygning

Sagsnummer
2020 - 12
Forudbetalt leje
8.800
Depositum
26.400
Aconto vand
196
Aconto varme
247
Månedlig leje
DKK 8.800
Udlejet

Bilfrit grønt område

Cykelparkering i kælder

Depotrum til alle boliger

Elevator til alle boliger

Naturlegeplads til børn

Parkeringsplads i kælder

Ude godt, men Svanemærket hjem bedst

Et Svanemærket byggeri er godt for både sundhed, miljø og økonomi.

Det lever op til skrappe krav i hele livscyklussen og er bl.a. kendetegnet ved et lavt energiforbrug og et godt indeklima ved hjælp af krav til bl.a. dagslys, ventilation og fugtsikring.
Det lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter og til strenge krav til bæredygtigt certificeret træ.

Bliv klogere på Svanemærket her
Et svanemærket byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart i både byggeproces og det færdige byggeri.

Har du spørgsmål omkring denne bolig?

Hos LokalBolig er vi stolte over at stå udlejningen af disse bærdedygtige boliger. Kontakt os derfor endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning.
Kontakt mægleren
LokalBolig Hillerød ApS
Helsingørsgade 52B
3400 Hillerød
En bæredygtig og Svanemærket drømmebolig for dig, der søger en central beliggenhed, eget udendørs område, lyse og åbne rum
– alt sammen midt i den danske smukke natur.
Udviklet af
Udviklet i 
samarbejde med
Udlejning af
LokalBolig Hillerød ApS
48 29 90 00
hilleroed@lokalbolig.dk
hello world!
closearrow-circle-o-downbarsellipsis-v