SIDSTE CHANCE   1 Lejlighed tilbage - Åbent hus hver søndag fra 11:00 til 12:00

TILMELD

Hillerød

HISTORISKE, HERLIGE HILLERØD

Det er ikke mange boliger, der kan prale af at have et historisk renæssanceslot, Danmarks næststørste skovarel og et overflødighedshorn af restauranter, caféer og shopping som naboer. HILDIS HAVE ligger lige midt i hjertet af Nordsjællands ’perle’, som året rundt frister med oplevelser af enhver art for alle aldersgrupper. 

Hurtige hapsere og himmelske mundfulde

Hillerød har masser af hyggelige caféer og restauranter, som med garanti vil tilfredsstille små og store smagsnuancer. Små caféer og fastfood-steder, når det skal gå lidt hurtigt, hyggelige og cool restauranter, når det gerne må vare lidt længere, og udendørs serveringer på byens torve og i parker – når der skal være højt til himlen.

Kunst og kultur i alle kadencer

Er man til film, litteratur og kunst kan interessen dyrkes i bl.a. Slotsbio, Kunsthuset Annaborg og på byens populære bibliotek – med litterære arrangementer og skiftende kunstudstillinger. Desuden ligger det populære Grønnegadecentret lige om hjørnet, hvor Hillerød-borgere over 60 år kan mødes og holde kreativiteten ved lige i godt selskab.

Til kølekab og klædeskab

Byen og hele nærområdet omkring HILDIS HAVE har et stort udbud af dagligvarebutikker og specialforretninger, så hverdage og weekenddage bekvemt kan fyldes med lækkerier. En tur i det prisbelønnede indkøbscenter Slotsarkaderne byder på shopping til hele familien, og i gågaderne er der mere end 200 forskellige butikker. 

Natur i alle grønne nuancer

Hillerød er rig på skønne naturoplevelser, særligt på grund af beliggenheden ved Danmarks næststørste skovområde, Gribskov, og de mange små moser, søer og parker tæt ved byens centrum. Her er masser af gode spadserestier, løbe- og cykelruter, så både sjælen og pulsen kommer på arbejde. Desuden kan man få minutter uden for byen opleve vilde eng- og naturområder med spændende planter og dyr – unikke oplevelser for hele familien venter helt sikkert forude. 

På eventyr i renæssancen og barokken

Byens smukke vartegn, Frederiksborg Slot, blev bygget af Christian 4. i 1600-tallets første årtier, som Nordens største renæssanceanlæg. Slottets unikke placering lige midt i byen gør, at det er vanskeligt at sige Hillerød uden også at sige, Frederiksborg Slot – og omvendt. Det overdådige pragtslot er rigt på detaljer og imponerende kunsthåndværk, såvel ude som inde. Slottet rummer Det Nationalhistoriske Museum og udgør et enestående udflugtsmål med mulighed for store kulturelle oplevelser, havevandringer og sejlture. Slottes eventyrlige have består af Barokhaven og Landskabshaven, to forskellige haveanlæg, som begge er en stor oplevelse at besøge – året rundt.

En bæredygtig og Svanemærket drømmebolig for dig, der søger en central beliggenhed, eget udendørs område, lyse og åbne rum
– alt sammen midt i den danske smukke natur.
Udviklet af
Udviklet i 
samarbejde med
Udlejning af
LokalBolig Hillerød ApS
48 29 90 00
hilleroed@lokalbolig.dk
hello world!
closearrow-circle-o-downbarsellipsis-v