SIDSTE CHANCE   1 Lejlighed tilbage - Åbent hus hver søndag fra 11:00 til 12:00

TILMELD
I HILDIS HAVE bor man på tværs af generationer i et bilfrit fællesskab med frodige, grønne områder midt i hjertet af Hillerød
Visionen er at boligerne kan indrettes til bofælleskaber, hvor man både har sin egen bolig og større fællesfaciliteter 

Bebyggelsen fordeler sig på fem klynger af slanke huse og rummer 84 lejeboliger, hvoraf de 24 er indrettet som seniorboliger med eget fællesrum for personer over 60 år. Her er ingen biler i Hildis Have, og man færdes således trygt og rart omkring sin bolig i et fællesskab, hvor svanemærkede og bæredygtige kvaliteter er i højsædet.

Hildis Have opføres i tegl i røde og brune nuancer i et markant og nuanceret arkitektonisk udtryk med varierende bygningshøjder, og detaljer af mønstermurværk og skiftende fugefarver på husenes gavle. Bebyggelsen fremstår som en åben og unik lille bydel midt i centrum af Hillerød, og blander sig naturligt med sine omgivelser i både fremtoning og tilgængelighed.

BOLIGER TIL SKØNNE HVERDAGE – MED PLADS TIL LIVET

Boligerne i Hildis Have fås med 2-4 værelser på mellem 65-112 m2.
Her er således boliger til alle livets faser og behov i moderne rammer, med gedigne materialer og skønne lysindfald.
Lejlighederne er ideelle til individuel og personlig indretning og gode, gedigne materialer overalt skaber en stilren, nordisk stemning. Boligerne er nemme og attraktive at møblere, så de matcher enhver personlig stil uanset, hvor i livet man er.
Mellem boligklyngerne snor sig hyggelige stisystemer i grønne omgivelser – og frodige oaser til leg og rart udeliv. Desuden kan man nyde sit helt eget private uderum fra lejlighedernes altaner eller terrasser – og fra bydelens tre unikke tagterrasser.

SENIORBOLIGERNE

Den ene af Hildis Haves fem boligklynger indrettes udelukkende som seniorboliger – 24 stk. i alt. Seniorboligerne er indrettet som funktionelle og hjemlige boliger, der passer til et moderne liv – også når mobiliteten bliver mindre.
Boligerne har deres egen, skønne tagterrasse med orangeri, og et lyst og rart fælleslokale i stueplan, hvor man kan arrangere fællesspisninger, spille bridge og i det hele taget hygge sig med familien og husets øvrige beboere. De 24 lejligheder i ’senior-bofællesskabet’ indrettes helt på samme måde som de øvrige lejligheder i Hildis Have – med gode rumdelinger og lysindfald, gedigne og bæredygtige materialer, private uderum og masser af frodige områder lige uden for hoveddøren.
Seniorboligerne er forbeholdt personer over 60 år.

Ude godt, men Svanemærket hjem bedst

Et Svanemærket byggeri er godt for både sundhed, miljø og økonomi.

Det lever op til skrappe krav i hele livscyklussen og er bl.a. kendetegnet ved et lavt energiforbrug og et godt indeklima ved hjælp af krav til bl.a. dagslys, ventilation og fugtsikring.
Det lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter og til strenge krav til bæredygtigt certificeret træ.

Bliv klogere på Svanemærket her
Et svanemærket byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart i både byggeproces og det færdige byggeri.
En bæredygtig og Svanemærket drømmebolig for dig, der søger en central beliggenhed, eget udendørs område, lyse og åbne rum
– alt sammen midt i den danske smukke natur.
Udviklet af
Udviklet i 
samarbejde med
Udlejning af
LokalBolig Hillerød ApS
48 29 90 00
hilleroed@lokalbolig.dk
hello world!
closearrow-circle-o-downbarsellipsis-v