SIDSTE CHANCE   1 Lejlighed tilbage - Åbent hus hver søndag fra 11:00 til 12:00

TILMELD

Et aktivt og pulserende nærområde

Grønne kantzoner omkring Hildis Have åbner bydelen op ud mod det eksisterende byområde, som byder på alt det, man har brug for på travle hverdage og rolige fridage.

Infrastrukturen er optimal, når man bor i Hildis Have. Med kun 150 meter til togstationen kommer man nemt og hurtigt til og fra de nære og lidt fjernere destinationer – med både bus og tog. 

Vuggestue, børnehave, folkeskole, privatskole og gymnasium ligger alt sammen under 500 meter fra lejlighederne, ligesom man nemt og hurtigt kan smutte ned i ét af de mange nærliggende, kendte supermarkedskæder og besøge hyggelige specialforretninger til fods fra boligerne.

Står den på lidt hverdagsforkælelse eller hygge i weekenden, er der mindre end en halv kilometer til en perlerække af lækre caféer og restauranter i området, hvor hele familiens smagsløg med garanti vil blive tilfredsstillet.

Lokalområdet

Indenfor 500 m finder du:
SKOLER OG INSTITUTIONER
Hillerød Vuggestue
Børnehuset Gartneriet
Frederiksborg Byskole
Marie Mørk Skole
Frederiksborg Gymnasium
Esnord
Indkøb
Bilka
Irma
Rema 1000
Netto
... og mange flere
spisesteder
København Café og Bistro
Gourmet Sushi
Café Vivaldi
Halifax
... og mange flere
Offentlig transport
- Station Bus & Tog (150 m)
- København (35 min)
- Helsingør (30 min)
- Lyngby (19 min)
Blot 1 km fra Hildis Have finder du et af Nordsjællands største shoppingcentre!
I Slotsarkaderne kan du shoppe amok, handle ind til dagligdagen, eller nyde et fremragende måltid mad med dine venner og familie på shoppingcentrets caféer og spisesteder i Hillerød.
Åben kort i Google

Historiske, herlige Hillerød

Det er ikke mange boliger, der kan prale af at have et historisk renæssanceslot, Danmarks næststørste skovareal og et overflødighedshorn af restauranter, caféer og shopping som naboer. Hildis Have ligger lige midt i hjertet af Nordsjællands ’perle’, som året rundt frister med oplevelser af enhver art for alle aldersgrupper.

Hillerød har masser af hyggelige caféer og restauranter, som med garanti vil tilfredsstille små og store smagsnuancer. Små caféer og fastfood-steder, når det skal gå lidt hurtigt, hyggelige og cool restauranter, når det gerne må vare lidt længere, og udendørs serveringer på byens torve og i parker – når der skal være højt til himlen.

Natur i alle grønne nuancer

Hillerød er rig på skønne naturoplevelser, særligt på grund af beliggenheden ved Danmarks næststørste skovområde, Gribskov, og de mange små moser, søer og parker tæt ved byens centrum. Her er masser af gode spadserestier, løbe- og cykelruter, så både sjælen og pulsen kommer på arbejde. Desuden kan man få minutter uden for byen opleve vilde eng- og naturområder med spændende planter og dyr – unikke oplevelser for hele familien venter helt sikkert forude.

Fakta om Hillerød Kommune

Kommuneskat
25,6 %
Landsgennemsnit
pr. 2019 24,913 %
Antal indbyggere
50.998
Indbyggere i Hillerød Kommune pr. 2019
Skovareal
21 %
Målet for en kommune ligger mellem 20 og 25 %
Folkeskoler
7
Klassekvotient 21,7
En bæredygtig og Svanemærket drømmebolig for dig, der søger en central beliggenhed, eget udendørs område, lyse og åbne rum
– alt sammen midt i den danske smukke natur.
Udviklet af
Udviklet i 
samarbejde med
Udlejning af
LokalBolig Hillerød ApS
48 29 90 00
hilleroed@lokalbolig.dk
hello world!
closearrow-circle-o-downbarsellipsis-v