SIDSTE CHANCE   1 Lejlighed tilbage - Åbent hus hver søndag fra 11:00 til 12:00

TILMELD

ARKITEKTUR I URBANE TAKTER OG SMUKKE TONER

Hildis Have er tegnet af det prisbelønnet københavnske arkitektfirma Force4 Architects, hvis styrke bl.a. ligger i at kunne oversætte specifikke behov fra forskellige brugere til funktionel, smuk og sanselig arkitektur.

I Hildis Have er hver dag en oplevelse i sig selv, og særligt ankomsten til boligerne har fra starten ligget arkitekterne 
meget på sinde

Alle ankomstområder og opgangsdøre er placeret inde i bebyggelsen, således at alle naturligt hilser på hinanden, når man kommer og går. Som en familie, der kender hinanden godt, og gerne vil være en del af hinandens liv. Som et unikt fællesskab med fokus på tryghed og åbenhed - og gensidig respekt.

”Vi skaber sanselig og meningsfuld arkitektur til mennesker med særlige behov”

Force4 Architects A/S

Smukt og sanseligt fællesskab

Hildis Have er som en lille familie i karaktérfuld arkitektur og grønne omgivelser. Bebyggelsen er brudt ned i mindre boligklynger, som fremstår som enkeltstående, harmoniske aftryk
– elegant forskudt og spejlvendt i forhold til hinanden

De fem boligklynger mødes i et gedigent, fælles udtryk, men varierer elegant og diskret med detaljer i fuger og murværk på udvalgte husgavle. Hver boligklynge er sammensat af slanke bygningskroppe i varierende bygningshøjder fra stueplan til 5. sal. Husene opføres i smukke, blødstrøgne Wienerberger tegl i røde, kobber- og mahognifarvede nuancer, som elegant blander sig med omgivelserne og områdets øvrige arkitektur.

Hildis Have opføres som Svanemærket byggeri

Hvorfor er vi Svanemærket?

Det nordiske miljømærke opnås kun, når en række skrappe krav vedr. miljø, sundhed og bæredygtighed er indfriet, baseret på en vurdering af hele byggeriets 'livscyklys' og de miljøproblemer, som kan opstå undervejs. Det gælder alt fra valg af byggematerialer til byggeproces og brugsfase, og dermed mindskes den samlede miljøbelastning. Kun de bedste bygninger på markedet kan opnå Svanemærkning.

Tage med tanke

Som Svanemærket og bæredygtigt byggeri, opfylder alle dele af Hildis Have, både de synlige og de knap så synlige, samtlige nødvendige kriterier med fokus på miljø, sundhed og bæredygtighed.

Bygningerne drager nytte af sine grønne sedumtage, som alle indeholder en fordampningseffekt og på den måde naturligt lagrer regnvand i sin egen opbygning – og så er de tilmed smukke at betragte. Sedumtage bidrager desuden til dyrelivet, hvor små dyr såsom fugle, bier, sommerfugle, osv. kan leve i et naturligt habitat.
En bæredygtig og Svanemærket drømmebolig for dig, der søger en central beliggenhed, eget udendørs område, lyse og åbne rum
– alt sammen midt i den danske smukke natur.
Udviklet af
Udviklet i 
samarbejde med
Udlejning af
LokalBolig Hillerød ApS
48 29 90 00
hilleroed@lokalbolig.dk
hello world!
closearrow-circle-o-downbarsellipsis-v